Despre mine - Alina Potorac / Expert în Cash Flow

Despre mine

Iți urez bun venit în călătoria către organizare și claritate financiară.

Sunt Maria Alina Potorac, expert contabil și expert cash flow, CEO dezvoltator al ACHR GROUP, o companie care oferă servicii de contabilitate, salarizare resurse umane și consultanță financiară cu răspundere și suport pentru cei peste 200 de clienți.

Lucrez cu antreprenori și business-uri din peste 20 de domenii diferite de activitate, am peste 1000 de ore de consultanță financiară și peste 1000 ore de expertiză financiar contabilă. În cei 12 ani de experiență în domeniul contabilității am construit strategii financiare sănătoase, bazate pe claritate și eficiență.

Am participat la cursuri, seminarii, conferințe, care m-au ajutat să ofer valoare clienților mei.

Beneficiile pentru care aleg antreprenorii să lucrăm împreună, sunt: liniste , claritate și predictibilitate financiară.

Misiunea mea este să ajut antreprenorii să dobândească mecanismele necesare obținerii clarității financiare. Dacă te regăsești într-una din următoarele situații, soluțiile pentru tine sunt pe agenda mea de lucru:

  • Ești anteprenor la început de drum si îți dorești un business stabil, generator de profit;
  • Ești antreprenor cu experiență, dar te afli în impas financiar și ai nevoie de o imagine financiară clară asupra afacerii tale.

Contactează-mă și împreună, vom găsi răspuns la provocările privind stabilitatea financiară a business-ului tău.

error: Continut protejat!
Scroll to Top