Despre mine

Iți urez bun venit în călătoria către stabilitatea, independența și libertatea ta financiară.

Sunt Alina Potorac, expert contabil și analist financiar, dezvoltator al ACHR GROUP, o companie de succes, cu o creștere anuală de peste 50% venituri în ultimii 6 ani, care oferă servicii de contabilitate, consultanță financiară și salarizare resurse umane cu răspundere și suport pentru cei peste 100 de clienți mulțumiți.

Lucrez cu antreprenori și business-uri din peste 20 de domenii diferite de activitate, am peste 300 de ore de consultanță financiară și peste 900 ore de expertiză financiar contabilă. În cei 12 ani de experiență în domeniul contabilității am construit strategii financiare sănătoase, bazate pe claritate și eficiență.

Cele peste 50 de cursuri, formări, seminarii, conferințe, m-au ajutat să ofer valoare clienților mei.

Beneficiile pentru care aleg antreprenorii să lucrăm împreună, sunt: claritate, predictibilitate și stabilitate financiară.

Misiunea mea este să ajut antreprenorii să dobândească mecanismele necesare stabilității, independenței și libertății financiare. Dacă te regăsești într-una din următoarele situații, soluțiile sunt pe agenda mea de lucru:

  • Ești anteprenor la început de drum si îți dorești un business stabil, generator de profit;
  • Ești antreprenor cu experiență, dar te afli în impas financiar și ai nevoie de o imagine clară asupra cash flow-ului afacerii tale.

Contactează-mă și împreună, vom găsi răspuns la provocările privind stabilitatea financiară a business-ului tău și independența și libertatea ta financiară.

error: Continut protejat!
Scroll to Top